PRAKTIJK INFORMATIE


TARIEVEN EN VERGOEDING

Individueel:

Een intakegesprek duurt maximaal anderhalf uur en kost 129 euro.

Vervolgconsulten van een uur kosten ook 129 euro. Een consult van anderhalf uur kost 150 euro.

Samen met je partner:

Een intakegesprek duurt anderhalf uur en kost 180 euro. Ieder volgend halfuur kost 60 euro.

De tarieven zijn vrijgesteld van BTW.

Afspraken welke korter dan 24 uur van tevoren zijn geannuleerd worden voor 50% in rekening gebracht, ook bij ziekte of overmacht. Bij niet verschijnen op een afspraak wordt de gereserveerde tijd geheel in rekening gebracht.

Consulten worden direct afgerekend. Dat kan met PIN, betaalverzoek (Tikkie), of contant geld. Voor intakegesprekken ontvang je een betaalverzoek voorafgaand aan je afspraak. Na ontvangst van je betaling is je afspraak bevestigd.

Werkwijze 

Tijdens het intakegesprek krijg je alle gelegenheid om de vragen te stellen die voor jou van belang zijn om te beslissen of je verder wilt gaan met therapie of begeleiding. Samen bepalen we wat voor jou een geschikte methode is. In sommige gevallen zal ik je toestemming vragen om contact met je huisarts of specialist op te nemen.

Soms kan een enkel inzichtgevend gesprek, een deskundig advies of de juiste voorlichting je al een eind op weg helpen. Schroom niet om een afspraak te maken.

Voor sommige mensen is het prettig om te weten dat ik mijn afspraken zodanig uit elkaar plan dat cliënten elkaar niet tegenkomen.

Je kunt mij bellen of appen om een afspraak te maken of het contactformulier op deze site gebruiken.

Een intakegesprek kan meestal op korte termijn plaatsvinden.

Bij lichamelijke klachten dien je altijd eerst je huisarts of specialist te raadplegen om medisch aanwijsbare oorzaken voor je klacht uit te sluiten. Indien je klachten niet binnen mijn behandelkader vallen, kan ik je helpen bij het vinden van een andere specialist.