PRINSENLAND PRAKTIJK

Therapeut Laura Ledel voltooide de opleiding tot hypnotherapeut in 1998 aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Sindsdien volgde zij diverse bij- en nascholingen in de Integratieve- en Ericksoniaanse Psychotherapie en Seksuologische hulpverlening. Inmiddels kijkt zij terug op bijna 25 jaar ervaring in het behandelen van een uitgebreid scala aan problemen en hulpvragen. Sinds 2009 heeft zij zich toegespitst op de behandeling van seksuele problemen.

>> lees meer

Wat kun je verwachten?

Kortdurende, oplossingsgerichte therapie en deskundige begeleiding door een bevlogen, zeer ervaren, kink-vriendelijke therapeute.

Registraties:

NBVH (Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten);

RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire zorg);

SCAG (Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg)

Gedeeltelijke vergoeding door de meeste zorgverzekeraars vanuit een aanvullend pakket.

Ten aanzien van het Prikkelbaar Darm Syndroom is hypnotherapie al jaren aangetoond de meest zinvolle en effectieve behandelmethode.

Het programma Darmmanagement op basis van hypnotherapie wordt aanbevolen en ondersteund door vooraanstaande Nederlandse MLD-specialisten.

>> lees meer 

Het Vat van Zelfwaardering heeft zich in de afgelopen 20 jaar bewezen als een van de meest effectieve methoden in de behandeling van seksverslaving, en wordt inmiddels ook in een veel breder gebied toegepast. De methode biedt een systematische en praktische aanpak om het negatieve zelfbeeld van mensen met verslavingsproblemen te veranderen en weer sturing te kunnen geven aan hun verlangens.

>>lees meer

Het therapeutisch traject waarvan de Virtuele Maagband onderdeel is, is bedoeld voor mensen met een BMI van 30+ voor wie het niet lukt om zonder hulp af te vallen. Het programma bestaat naast de imaginaire plaatsing van de maagband in hypnose, uit coaching gesprekken en opdrachten waarbij de aandacht met name is gericht op het verhogen van eigenwaarde en het ondersteunen van je motivatie en een gezonde leefstijl.

>>lees meer